Egyszerűen használható és kiemelkedően nyereséges stratégia – Multi Timeframe Supertrend

Multi Timeframe Supertrend swing trading stratégia több idősík figyelésévelkiválóan megoldja, hogy mindig trendnek megfelelően kereskedjünk, ebből is adódik kiemelkedő hatékonysága. Alkalmazva a Smart Money Concept Fliud Trades ellenállási és támogatási szinteket megjelenítő indikátort, tovább fokoztuk a stratégia eredményét. A stratégia 4 indikátort haszál a lehető legmagasabb PROFIT elérésének érdekében.

A Supertrend indikátort alkalmazó stratégia a Tradingview-n építhatő fel, 3 ingyenes TV indikátorral és 1 Cryptotraderhu által fejlesztett indikátorral. A stratégiát a ETH/USDT párral mutatjuk be, de bármely kriptopárral alkalmazható. A videó folytatásában ismertetjük részletesen a stratégia felépítését, szabályai és gyakorlati alkalmazását. Továbbá a CT Kripto Profit Kalkulátorunkkal bemutatjuk a várható eredményeket.

A Supertrend stratégiát a Bybit tőzsdén lehet a leghatékonyabban alkalmazni kiemelkedő eredménnyel a BYBIT alacsony kezelési költségei miatt. Kezd el a profittermelést, BYBIT REGISZTRÁCIÓ>