Bitcoin kereskedés veszteség nélkül

Bitcoin kereskedéshez használd a 📊THE SOLUTION RSI6 kereskedési koncepciónkat.

A 📊THE SOLUTION RSI6 kereskedési koncepció videósorzatban részletesen bemutatjuk, milyen problémákra kell választ adni ahhoz, hogy stabilan és nyereségesen tudjunk kereskedni a Bitcoinnal vagy további kriptoeszközökkel. Felépítünk egy hatékony BTC kereskedési stratégiát, amely akár teljesen ingyenes felépíthető a Bybit chartján is. Részletesen bemutatjuk, milyen megoldásokkal, dinamikusan a piachoz alkalmazkodva hozzuk létre a kötéseket a Bitcoin kereskedéshez és mikor zárjuk le őket. Hogyan menedzseljük, ha beragadunk egy kötéssel, így kidolgozott kockázatkezelést alkalmazhatunk:

Tekintsd meg a 📊THE SOLUTION RSI6 Bitcoin kereskedési koncepció bevezető videónkat

A Bitcoin kereskedési stratégiát a Bybit tőzsdén lehet a leghatékonyabban alkalmazni kiemelkedő eredménnyel a BYBIT alacsony kezelési költségei miatt. Kezd el a profittermelést, BYBIT REGISZTRÁCIÓ>

A Bitcoin kereskedési stratégiáról további információ

A Bitcoin kereskedési stratégiában egy úgynevezett dinamikus, a kialakuló alcsó csúcsokhoz igazodó további kötéseket hozunk létre, így jelentősen kedvezőbb átlagos induló ár alakul ki. A Bitcoin árának alsó csúcsait folyamatosan magasabb idősíkon megállapítva határozzuk meg, így egy úgynevezett multi timeframes technikát alkalmazva szinte minden esetben nyereséggel zárhatjuk le Bitcoin kereskedésünket.

A célárak meghatározásához (take profit szintek) szintén egy fejlett megoldást alkalmazunk, így maximalizálhatjuk Bitcoinnal történő kereskedéseink eredményét.

Tekintsd meg a 📊THE SOLUTION RSI6 Bitcoin kereskedési koncepció videósorozat első részét

A Bitcoin kereskedési stratégiát a Bybit tőzsdén lehet a leghatékonyabban alkalmazni kiemelkedő eredménnyel a BYBIT alacsony kezelési költségei miatt. Kezd el a profittermelést, BYBIT REGISZTRÁCIÓ>

A Bybiten történő regisztráció után kérjük regisztrálj weboldalunkra a CT indikátorok ingyenes letöltéséhez illetve a THE SOLUTION RSI6 kereskedelmi koncepció videósorozat megtekintéséhez.

A Bitcoin (BTC) kereskedés kockázata

A Bitcoin kereskedés magas kockázattal jár alapesetben, ez általánosan jellemző a kriptoeszközökre. A kockázat különösen akkor növekedik meg, ha tőkeáttételt is alkalmazunk. A THE SOLUTION RSI6 Bitcoin kereskedési koncepciónkban a lehető legminimálisabbra csökkentettük a Bitcoin kereskedés kockázatát. Ezt azzal tudtuk elérni, hogy egyrészt a nyitó kötésünk a rendelkezésünkre álló tőke és margin kisebb részét képezi, illetve további kötéseket kizárólag egyre és jelentősen alcsonyabb áron hozunk létre a stratégia szerint, így jelentősen csökkentve az átlagos induló (vételi) árunkat.

KEZD EL A PROFIT TERMELÉST!

REGISZTRÁLJ a piacvezető kriptotőzsdékre EXTRA kedvezményekkel! Tekintsd meg a kedvezményeket, bónuszokat és jutalmakat az alábbi linkeken:
👉 BYBIT REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://partner.bybit.com/b/regisztracio
👉 BITGET REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://bonus.bitget.com/MD258Z

A fenti kriptotőzsdék alkalmazzák a legkedvezőbb kezelési költségeket, biztonságosak, megbízhatóak, egyenként több mint 20 millió felhasználóval. Használati útmutatók csatornánkon megtalálhatóak.

👉 Építsd fel a stratégiád a Tradingview-n: https://www.tradingview.com/?aff_id=119372