BYBIT mastercard bankkártya, a bankkártya igénylés, útmutató

💳 A videó ismerteti a BYBIT kripto alapú bankkártyát, a bankkártya igénylést, szolgáltatásokat. A BYBIT mastercard kripto alapú bankkártya a világ 90 millió helyén használható. BYBIT bankkártyának nincs éves díja vagy rejtett költsége. BYBIT bankkártya fedezete a fiokunkban lévő fiat vagy kripto (USDT, USDC, BTC, ETH…).

A BYBIT kripto alapú bankkártya egyszerűen igényelhető: IGÉNYELÉS

A Bybit bevezette a Mastercard-alapú bankkártyát, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kriptovaluta állományukkal fizessenek online, vagy bankautomatákból készpénzt vegyenek fel.

BYBIT mastercard bankkártya, a bankkártya igénylés menete, használati útmutató video

A Bybit kripto alapú bankkártya a Mastercard hálózaton működik, és lehetővé teszi a fiat alapú tranzakciókat (online fizetés, ATM készpénzfelvétel) a kriptovaluta egyenlegeinek megterhelésével. A bankkártya szolgáltatás az online vásárláshoz, fizetéshez használható ingyenes virtuális kártya bevezetésével kezdődik. A fizikai betéti kártyát ezt követően, jellemzően két héten belül a felhasználó által megadott címre megküldi a Bybit.

A Bybit mastercard kártyákat a londoni székhelyű Moorwand fizetési megoldásokat kínáló szolgáltató bocsátja ki.

Érd el bármikor kriptoval szerzett jövedelmedet Bybit bankkártyáddal

A Bybit bankkártya kiváló megoldás ahhoz, hogy a tőzsdén megszerzett profitot, vagy a számláinkon tartott kriptot folyamatosan és egyszerűen fel tudjuk használni, akár online bankkártyás fizetés formájában, akár készpénzfelvétellel.

A BYBIT kripto alapú bankkártya egyszerűen igényelhető: IGÉNYELÉS