A Stochastic RSI indikátor segítségével hatékonyan állapíthatjuk meg a túlvett és túladott állapotát az adott kriptoeszköznek.

Mi az a Stochastic RSI indikátor?

A Stochhastic RSI indikátor a Stochastic Relative Strength Index (Relatív Erősség Index) rövidítése, és az egyik legismertebb technikai indikátor. Maga a szó – sztochasztikus – definíció szerint: statisztikai valószínűségen alapuló. Ezt a mutatót a kriptopiacieszközök túlvett és túladott állapotának indikálására használják elsősorban.

Hogyan működik a Stoch RSI?

Az adott kripto eszköz, pld.: Bitcoin jellemzően túladottnak tekinthető, ha a Stoch RSI 0,20 alá esik, és túlvásároltnak, ha az RSI 80 fölé emelkedik. (A nullától 100-ig terjedő skálán a 20 alatti érték túladottnak, a 80 feletti pedig túlvásároltnak számít).

A stochastic RSI az RSI értékét méri a magas és alacsony tartományához viszonyítva a szükséges időszak alatt. Amikor a normál RSI új alacsony értéket ér el, a sztochasztikus RSI 0 lesz. Amikor az RSI új csúcsot rögzít az időszakra, a sztochasztikus RSI 100 lesz.

🚀Stochastic RSI kripto kereskedési stratégia 2023 -🎯Kiemelten hatékony, kezdőknek is!

🚀A videóban bemutatjuk, melyek a gyenge pontjai az alap Stochastic RSI stratégiáknak és mi az oka, hogy minimális nyereség érhető el velük. A videó folytatásában (PRO videó) lépésről lépésre, teljesen kezdők számára is jól alkalmazhatóan bemutatjuk, hogyan építsük fel az egyértelműen nyereséges Stochastic RSI kripto kereskedési stratégia 2023-at, amely az alap Stochastic RSI stratégiák összes hibájára nyújt megoldást. A Stochastic RSI kripto kereskedési stratégia 5 ingyenenes Tradingview és Cryptotraderhu indikátort tartalmaz. A Stochastic RSI kripto kereskedési stratégia 2023 magas, 69% feletti winrate-el és kiemelkedő nyereséggel alkalmazható SWING és DAY TRADING típusu kereskedéshez. De kiváló megoldás 1napos idősíkon annak meghatározására is, hogy mikor érdemes az adott kriptoeszközt megvásárolni. A videóban a BTC/USDT párral 1H idősíkokon mutatjuk be a Stochastic RSI stratégiát.

Stochastic RSI stratégiát Bybit tőzsdén lehet a leghatékonyabban alkalmazni kiemelkedő eredménnyel a BYBIT alacsony kezelési költségei miatt. Kezd el a profittermelést, BYBIT REGISZTRÁCIÓ>