Cryptotraderhu által fejlesztett vagy továbbfejlesztett indikátorok

Amennyiben szeretnéd INGYENESEN elérni a kiemelten hatékony CRYPTOTRADER INDIKÁTORAINKAT, kérjük regisztrálj a Bybit tőzsdén. Ezt követően regisztrálj a weboldalunkon az indikátorok teljesen INGYENES eléréséhez: 👉 https://crypto-trader.hu/register/

CRYPTOTRADER TREND indikátor, ideális és fejlett indikátor a trend meghatorozására

📉 A videó részletesen ismerteti a 8 EMA mozgóátlagot tartalmazó TREND indikátorunkat. A CT TREND indikátor segítségével egyetlen indikátorral meghatározhatjuk a hosszútávú, középtávú és aktuális trendet is. Az indikátor a gyertyákat is átszínezi a trendeknek megfelelően, így kifejezetten vizuális a charton.

CRYPTOTRADER OVER BUY-SOLD indikátor, fejlett indikátor a túlvett és adott állapotok jelzéséhez

📉 A videó részletesen ismerteti a CRYPTOTRADER OVER BUY-SOLD indikátort. A CRYPTOTRADER OVER BUY-SOLD indikátor segítségével hatékonyan meghatározhatjuk mikor alulárazott és túlárazott az adott eszköz (kripto, részvény…) amivel kereskedünk. Az indikátor kifejezetten vizuális és a színeken túlmenően cimkékkel is jelzi a visszafordulási pontokat, a várható bikás és medvés momentumokat. A CRYPTOTRADER OVER BUY-SOLD indikátor még számos további lehetőséget is tartalmaz, pld. mozgóátlag görbe megjelenítése, amelynek megfelelő irányú keresztezése ideális belépési momentum lehet.

CRYPTOTRADER PROCESS ANALYZER indikátor ideális a beinduló folyamatok meghatorozására, követésére

📉 A videó részletesen ismerteti a PROCESS ANALYZER indikátorunkat. A CT PROCESS ANALYZER indikátor segítségével kifejezetten hatékonyan meghatározhatjuk a a beinduló folyamatok erősségét. Az indikátorral az adott emelkedési vagy áresési folyamat alakulása végig követhető, ezzel segítve a kötéseink ideális zárópontjának meghatározását, ebből adódóan jelentősen emelhetjük kereskedéseink eredményét. A PROCESS ANALYZER indikátor beállításainál kriptopáronként és idősíkonként más más értékeke a leghatékonyabbak. Ezeket az értékeket kérésetekre, tagjaink részére megadjuk a kitesztelt kriptopárokhoz.

KEZD EL A PROFIT TERMELÉST!

REGISZTRÁLJ a piacvezető kriptotőzsdékre EXTRA kedvezményekkel! Tekintsd meg a kedvezményeket, bónuszokat és jutalmakat az alábbi linkeken:
👉 BYBIT REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://partner.bybit.com/b/regisztracio
👉 BITGET REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://bonus.bitget.com/MD258Z

A fenti kriptotőzsdék alkalmazzák a legkedvezőbb kezelési költségeket, biztonságosak, megbízhatóak, egyenként több mint 20 millió felhasználóval. Használati útmutatók csatornánkon megtalálhatóak.

👉 Építsd fel a stratégiád a Tradingview-n: https://www.tradingview.com/?aff_id=119372