Heti rendszerességgel teszünk közre aktuális Bitcoin (BTC) elemzés, árelőrejelzés, árfolyam előrejelzés videókat, amelyek a legtöbb esetben konkrét kötési javaslatokat is pronosztizálnak. Elemzéseink megtekinthetőek a Youtube csatornánk Elemzések lejátszási listánkban.

Hogyan készítjük el a Bitcoin (BTC) elemzéseinket?

A Bitcoin elemzésünket több idősík áttekintésével, árszerkezet vizsgálatával, trendvonalak, tőzsdei alakzatok használatával, RSI és divergencia analízis használatával végezzük, figyelembe véve a FVG sávokat is. Megvizsgáljuk az adott idősíkon a BTC overbuy-sold mértékét és kiemelt fontosággal vizsgáljuk az aktuális Bitcoin (BTC) ellenállási és támogatási szinteket szintén.

Profitálj elemzéseinkből, és kereskedj a BYBIT kriptotőzsdén legalacsonyabb kezelési költségei miatt. Kezd el a profittermelést, BYBIT REGISZTRÁCIÓ>

Bitcoin elemzéseink elsősorban a Bitcoin grafikonjáról leolvasható (technikai elemzés) konkrétumokat tartalmazza, amelyek egyértelműen felhasználhatóak a Bitcoin befektetőknek és kereskedőknek. BTC elemzéseink kiválóan lakalmazhatóak mind közép és hosszűtávú kereskedésekhez, mind napikereskedéshez. A Bitcoin elemzéseket elsősorban 1 napos és 4 órás idősíkokon végezzük magasabb és alacsonyabb idősíkokra történő kitekintéssel.

Technikai elemzéseink során a legmodernebb Smart Money Concept elemeit is használjuk, beleértve a kiegyenlitetlen zónákat, a megrendelési blokkokat, az árszerkezet és karakter váltásokat.

KEZD EL A PROFIT TERMELÉST!

REGISZTRÁLJ a piacvezető kriptotőzsdékre EXTRA kedvezményekkel! Tekintsd meg a kedvezményeket, bónuszokat és jutalmakat az alábbi linkeken:
👉 BYBIT REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://partner.bybit.com/b/regisztracio
👉 OKX REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://www.okx.com/join/REGISZTRACIO
👉 BITGET REGISZTRÁCIÓ kedvezménnyel: https://bonus.bitget.com/MD258Z

A fenti kriptotőzsdék alkalmazzák a legkedvezőbb kezelési költségeket, biztonságosak, megbízhatóak, egyenként több mint 20 millió felhasználóval. Használati útmutatók csatornánkon megtalálhatóak.

👉 Építsd fel a stratégiád a Tradingview-n: https://www.tradingview.com/?aff_id=119372