A Cryptotrader SRL Stratégia egy teljes, letesztelt és kiemelten nyereséges kripto kereskedelmi rendszer.

Minimális kockázat mellett, érd el a maximális profitot!

TEKINTSD MEG A STRATÉGIA EREDMÉNYEIT>

Tartalma

  • Stratégia ismertetése, jellemzői
  • Stratégia felépítése, indikátorok beállítása
  • Long és short kereskedések elindításának szabályai
  • Komplex kockázatkezelési rendszer (Multi level take profit rendszer beállítása és szabályai, Stop loss beállításai és szabályai)

A Cryptotrader SRL-t, több mint 200 teszt alapján értékeltük, alakítottuk ki és állítottuk be a maximalizálható nyereség és a lehető legminimálisabb kockázat eléréséhez.

A stratégiát a Bybit tőzsdén lehet a legjobb eredménnyel alkalmazni a kiemelkedően alacsony kezelési költségek miatt, BTC/USDT párt használva, 1H és 15M időablakban.

Amennyiben a fenti Cryptotrader SRL Stratégiát szeretnéd használni a következő lépésekre van szükség

1. BYBIT REGISZTRÁCIÓHOZ kérjük kattints a következő linkre: https://partner.bybit.com/b/wregisztrcio

Bybit útmutató a regisztrációhoz, biztonsági beállításokhoz és befizetéshez: https://youtu.be/spLn-P4ncck

2. Kérjük az alábbi űrlap használatával küld el a Bybit fiókod azonosító számát (pld.: UID: 2569844)

Az azonosítót a Fiókod > Account & Security menüje alatt találod

3. Ahogy megkaptuk és ellenőriztük az azonosítót, megküldjük a Cryptotrader SRL Stratégia felépítését és használatát részletesen ismertető videóinkat és további dokumentumok linkjeit, amelyeket teljesen INGYENESEN használhatsz. A Cryptotrader SRL Stratégiát elsősorban már némi rutinnal rendelkezőknek ajáljuk. A stratégia könnyen létrehozható (a gyakorlatban pár perc az egész) és sikeresen alkalmazható.

4. Amennyiben elakadnál, kérjük írj nekünk a kapcsolat menü alatti űrlap segítségével és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk.

BYBIT AZONOSÍTÓ ELKÜLDÉSE

Cryptotrader nem befektetési tanácsadó! Az általunk feltöltött videók, információk nem befektetési tanácsok, kizárólag az általunk használt és letesztelt módszereket, stratégiákat ismerteti. Az általunk közölt információkat, stratégiákat mindenki saját felelősségére használhatja teljesen ingyenesen. A kriptovaluta kereskedelem magas kockázattal jár!