ARANY és HALÁL KERESZT kialakulása, meghatározása. Mire következtethetünk a kialakulásuk után.

Aranykereszt és halálkereszt

📊 Ebben a videóban az arany és halál kereszt kialakulásáról beszélünk. Bemutatjuk, milyen indikátorokkal és milyen idősíkon állapítjuk meg. Mire lehet következtetni az ARANY és HALÁL KERESZT kialakulásából: MEGNÉZEM

Az “arany kereszt” egy technikai elemzési kifejezés, amelyet a pénzügyi piacokon használnak, beleértve a kriptovaluta piacokat, például a Bitcoint. Ez egy bullish technikai mutató, amely akkor fordul elő, amikor egy eszköz rövid távú mozgóátlaga átlépi a hosszú távú mozgóátlagot. A Bitcoin vagy bármely más eszköz összefüggésében ez általában az 50 napos mozgóátlag (rövid távú) átlépését jelenti a 200 napos mozgóátlag felett (hosszú távú).

💳NEXO CARDIgényelj kripto alapú mastercard bankkártyát

🎦 Útmutató a NEXO CARD bankkártya igényléséhez és használatához

Mi történhet az aranykereszt alatt:

Rövid távú mozgóátlag (pl. 50 napos MA): Ez a mozgóátlag egy eszköz átlagos árát követi nyomon egy viszonylag rövid időszakon, például 50 napon keresztül. Jobban reagál a közelmúltbeli árváltozásokra és ingadozásokra.

Hosszú távú mozgóátlag (pl. 200 napos MA): Ez a mozgóátlag egy eszköz átlagos árát követi nyomon egy hosszabb időszak, jellemzően 200 nap alatt. Kisimítja az áringadozásokat, és hosszabb távú perspektívát biztosít.

Ha a rövid távú mozgóátlag (50 nap) átlépi a hosszú távú mozgóátlagot (200 nap), az bullish jelnek minősül. Ez a keresztezés azt sugallja, hogy a közelmúltban tapasztalható árfolyam lendület elég erős ahhoz, hogy leküzdje a hosszabb távú trendeket, és jelezheti az eszköz árának potenciális emelkedő trendjét vagy megfordulását.

Fontos megjegyezni, hogy bár az aranykereszt bullish jelnek számít, nem bolondbiztos, és a kereskedők és a befektetők más technikai és alapvető elemzési eszközökkel együtt használják, hogy megalapozott döntéseket hozzanak. Ez csak egy a sok mutató közül, amelyeket a technikai elemzésben használnak az eszköz árának lehetséges irányának felmérésére.

A Bitcoin és más kriptovaluták esetében is alkalmazható a technikai elemzés, és a mozgóátlagok használata segíthet az árképzési trendek felismerésében. A “halálkereszt” akkor következik be, amikor a rövidebb távú mozgóátlag lefelé keresztezi a hosszabb távú mozgóátlagot, és általában negatív jelzésként értelmezhető, jelezve, hogy az ár csökkenésre mehet.

Azonban a kriptovaluták, beleértve a Bitcoint is, rendkívül volatilisek, és az áruk hirtelen és gyorsan változhatnak. Tehát fontos megjegyezni, hogy a technikai elemzés önmagában nem mindig garantálja a helyes árképzési döntéseket. Az ilyen piacokon való kereskedelem mindig kockázatokkal jár, és ajánlott részletesen megérteni a piaci viszonyokat és saját kockázati toleranciáját, mielőtt kriptovalutákkal kereskedne. A pénzügyi döntéseket mindig alapos kutatás és tanácsadás alapján kell meghozni.

✅ Kereskedj a legkedvezőbb kezelési költségekkel a BYBIT tőzsdén:

👉 BYBIT REGISZTRÁCIÓ

🎦 Bybit útmutató a regisztrációhoz, biztonsági beállításokhoz és befizetéshez

🎦 Bybit útmutató a kereskedéshez

golden cross death cross arany kereszt halálkereszt arany kereszt bitcoin halálkereszt bitcoin #arany kereszt bitcoin #halálkereszt bitcoin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük